Håndquiltning og patchwork - Kreative boligartikler til hele hjemmet

Vis stort billede
Håndquiltning og patchwork - Kreative boligartikler til hele hjemmet

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

At bruge hænder og hoved til at skabe unikke ting er noget, der til alle tider og på alle steder på jordkloden har givet mennesker en enorm glæde. Denne bogs ærinde er at videregive netop den skaberglæde ved håndarbejde.


Emnet er patchwork og moderne håndquiltning, og målet er at skabe unikke og smukke ting med masser af sjæl. Der er fokus på, at tingene skal være anvendelige og bæredygtige. Bogen er en blanding af en praktisk værktøjskasse med vejledninger og illustrationer og en inspirationskilde med billeder og opfordringer til kreativitet.
På en tur gennem hus og have møder man forskellige farver, forskellige patchworkteknikker og forskellige quiltesting. Hvert rum har sin egen farve fra farvecirklen – og det ydre rum, haven, har alle farverne, så her er der mulighed for at få brugt alle de små rester. Der lægges vægt på, at de anvendte teknikker ikke er for komplicerede, da alle skal kunne være med – nybegynderen såvel som den erfarne patchworker og quilter.
Om forfatteren Cathrine Staal Axelsen er det, man kalder en rigtig håndarbejdsnørd. Fra syvårsalderen har hun broderet, og siden da har strik, hækling og maskinsyning fulgt efter. De seneste mange år har patchwork og håndquiltning optaget al hendes tid.
Cathrine er oprindelig uddannet lærer og har siden suppleret sin uddannelse med en kandidat i pædagogik samt det nye linjefag Materiel design. De seneste år har hun gjort det til sin levevej at undervise i patchwork og moderne håndquiltning.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Cathrine Staal Axelsen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Muusmann'Forlag
Serie: muusmann'DIY
Udgivelsesdato: 29 Sep 2016
Oplagsdato: 29 Sep 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793314740

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Håndquiltning og patchwork - Kreative boligartikler til hele hjemmet Muusmann'Forlag