Guldalderen

Vis stort billede Tilføj
Guldalderen

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-4 hverdage

Dansk landsholdshåndbold er eksploderet i løbet af de seneste 25 år. Hele 21 medaljer har Mikkel Hansen, Anja Andersen og de øvrige stjerner sikret Danmark til VM, OL og EM, siden kvindelandsholdet tog nationen med storm og kickstartede succesen i begyndelsen af 1990'erne.

Kombinationen af en imponerende medaljehøst, åbenhed og charme har gjort landsholdene til sportskæledægger, der hvert år trækker omkring halvdelen af alle danskere til tv'et for at se de afgørende slutrunde-kampe. Og igen i december i 2015 vil der være håndboldfeber, når Danmarks damer spiller VM på hjemmebane.

Denne bog går helt tæt på de store triumfer i dansk håndbolds guldalder, og centrale aktører som blandt andre Ulrik Wilbek, Joachim Boldsen, Camilla Andersen, Klavs Bruun Jørgensen, Niklas Landin og Rikke Hørlykke bidrager med deres fortællinger.

Bogen indeholder ufortalte anekdoter fra mesterskaberne, tager dig med helt ind i omklædningsrummet, beskriver forvandlingen fra tabernation til international magtfaktor – og runder også nogle af nedturene, kontroversielle trænerfyringer og interne problemer.

Søren Paaske er håndboldjournalist på BT og Berlingske og har dækket de danske landshold i den gyldne periode.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Søren Paaske
Sideantal: 320
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 178 mm
Højde: 248 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 981 g
Udgivelsesdato: 04 Nov 2015
Oplagsdato: 04 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771596786

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk