Golf med glimt i øjet - Anedokter og historiske glimt fra golfens verden

Vis stort billede
Golf med glimt i øjet - Anedokter og historiske glimt fra golfens verden

149,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hylende morsomme golfanekdoter og forunderlige historiske facts - leveret af Danmarks golfskribent Nr. 1, Svend Novrup, der skriver for både GOlfmagasinet og Golfbladet.


Intet kan som golf fremprovokere spontane glædestårer og indestængte raserianfald. Golf vækker samme følelser hos professionelle som hos amatører, og sporten er derfor fyldt med triumfer, tragedier (joh, nederlag tages skam seriøst af en del udøvere) og talrige anekdoter. I denne bog samler Svend Novrup et væld af sjove fortællinger, der vil kunne løfte stemningen i selv det mest trykkede golfselskab. Herudover øser forfatteren ud af sin store baggrundsviden om golfens historie, sportens mange stjerner og de største turneringer – herunder vores egen Made in Denmark.
Om forfatteren: Svend Novrup er en højt respekteret golfskribent og har været sportskommentator i radio og tv, bl.a. ved Eurosport 1996-2002, er forfatter til 119 bøger, adskillige oversat til i alt seks sprog og kommet i oplag på tilsammen 1/2 million. Han har lavet quizmateriale til radio og tv og er specialist i Harry Potter og Da Vinci Mysteriet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Svend Novrup
Sideantal: 148
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 127 mm
Højde: 274 mm
Udgivelsesdato: 18 Aug 2015
Oplagsdato: 18 Aug 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603941

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Golf med glimt i øjet - Anedokter og historiske glimt fra golfens verden Turbine