Godt garn - 30 tidløse accesories

Vis stort billede
Godt garn - 30 tidløse accesories

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

I 30 cool og moderne strikkede projekter forener de to kendte modeller Lily Cole og Katherine Poulton traditionelt håndværk med moderne modeller i overkommelige projekter som vanter, tørklæder og huer. Sammen står de to ”it girls” bag det eksklusive strikfirma North Circular, der producerer håndstrikket moderne kvalitetsstrik.


Bogens strikkemodeller er inspireret af nogle af det mest populære og moderigtige tilbehør, der sælges af North Circular. Hvert projekt har klare instrukser og er smukt fotograferet. Håndlavet behøver ikke at gå på kompromis med stil eller kvalitet.
Katherine Poulton er vokset op med strik og ser værdien i ting lavet med kærlighed. Med dette i tankerne, grundlagde hun North Circular med sin modelkollega Lily Cole.
”Jeg tror,​vi alle er mere og mere besatte og afhængige af det sidste nye ... at der er en fare for, at vi glemmer at se tilbage, værdsætte og holde af de fantastiske ting, værdier, færdigheder og traditioner, som tidligere generationer og fortiden kan give os. Jeg er meget optaget af at forene det gamle og det nye ... iført en cool designet hat, der er håndstrikket på old school-vis og med det lækreste uld” Lily Cole

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Katherine Poulton
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 219 mm
Højde: 258 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 796 g
Udgivelsesdato: 22 Oct 2014
Oplagsdato: 22 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717044500

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Godt garn - 30 tidløse accesories Nyt Nordisk Forlag