Fritid - En bog om passioner

Vis stort billede
Fritid - En bog om passioner

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Vi møder vore naboer, genboer, overboer og underboer på trappegangen, i vaskeriet, på fortovet og i nærbutikken. Vi hilser høfligt på hinanden, snakker lidt om stort og småt, men hvor meget ved vi i virkeligheden om disse mennesker, der omgiver os?
I fotobogen Fri:tidhandler det om det, der gør os hver især til noget særligt: Vores passion.
En passion er mere end en hobby, noget, der ikke vil slippe sit tag i én, noget, der kan bringe det enkelte menneske glæde eller glæde mennesker i fællesskab.
I denne bog, som er fotograferet af Anders Bachog tekstet af Lone Brock, bringes der billeder og ord om 26 personer og deres passioner. De har det til fælles, at de alle er beboere i Arbejdernes Andels Boligforening i Århus, og at de er meget optaget af deres passioner - men herefter hører lighederne op. Aldersmæssigt spænder de fra 10 til 87 år, og de dækker mange forskellige jobs og faggrupper på arbejdsmarkedet og i uddannelserne.
I bogen bevæger beboerne ud i land og by for at vise, hvorledes de udfolder deres passioner. Vi møder hattedamen, bikeren, hiphopperen, balletdanseren, lystfiskeren og mange flere, der påviser, at passionen er karakterskabende og med til at fortælle historier om mennesker.
Jens Blendstrup har skrevet forord til bogen, som sætter fokus på passionen som et ganske særligt fænomen, der bringer livsglæde i mange forskellige afskygninger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lone Brock / Anders Bach
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Forord af: Jens Blendstrup
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Anders Bach
Udgiver: Arbejdernes Andels Boligforening. Siesta
Bredde: 302 mm
Højde: 288 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 1212 g
Udgivelsesdato: 13 Dec 2007
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791822575

Udgivelsesår

2007

Sprog

Dansk

Fritid - En bog om passioner Arbejdernes Andels Boligforening. Siesta