Feltherrer - verdens største fodboldtrænere fra Guttmann til Guardiola

Vis stort billede
Feltherrer - verdens største fodboldtrænere fra Guttmann til Guardiola

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Nutidens fodboldtrænere er stjerner, der ikke sjældent overstråler spillerne på banen. Men er fodboldhistoriens største trænere dem, der har vundet flest pokaler? Er det dem, som har opnået størst berømmelse for deres særlige fremtoning uden for banen? Eller er det de mest nyskabende og indflydelsesrige på taktikbrættet og træningsbanen? Denne bog forsøger at give svaret.
FELTHERRER – Verdens største fodboldtrænere fra Guttmann til Guardiola er portrætter af de 20 vigtigste fodboldtrænere siden 2. Verdenskrig. Fra globetrottere og verdensmænd som Béla Guttmann, Ernst Happel og José Mourinho til loyale ideologer som Bill Shankly og Alex Ferguson. Fra de kreative pionerer Rinus Michels og Arrigo Sacchi til skelsættende despoter som Helenio Herrera og Valerij Lobanovskij.
I mere end et halvt århundrede er fodboldtræneren/manageren trådt i karakter som andet end en ydmyg assistent for stjernerne inde på banen. Han har præget fodbolden og sin tid. Han har peget fremad og skabt fodbolden i sit eget billede. Som træner. Som menneske. Som feltherre.
FELTHERRER er underholdende fodboldhistorie fortalt igennem store, karismatiske enere. Skrevet af et hold førsteklasses fodboldskribenter med erfaring fra TIPS-bladet, Weekendavisen, 6’eren m.m.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Asker Hedegaard Boye / Niels Idskov
Sideantal: 299
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: HÆFTET
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: People'Spress
Bredde: 141 mm
Højde: 215 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 433 g
Udgivelsesdato: 10 Sep 2012
Oplagsdato: 10 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771089899

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Feltherrer - verdens største fodboldtrænere fra Guttmann til Guardiola People'Spress