Edwards menageri: Fugle - 40 bløde, hæklede fugle

Vis stort billede
Edwards menageri: Fugle - 40 bløde, hæklede fugle

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

I den nye bog: Edwards Menageri – FUGLE findes der opskrifter på 40 hæklede fugle med hver sin personlighed.
Duen Celine er kunstneren, der kæmper for at holde sin fjerdragt hvid som sne. Havmågen David lever som nomade, da han endnu ikke har fundet kvinden, han gerne vil bygge et sandslot til og lave æg med. Hanen Kim er så passioneret omkring sin kaffe, at selv den mest tålmodige og dedikerede barista ville ønske at se ham kvalt i sine cornflakes og ikke nå det næste morgengry i live. Og Tukanen Magda er en rigtig prinsessepige, der tager sine højhælede plastiksko på i børnehave og hellere bruger tiara end cykelhjelm, når hun cykler.
Ja, det er svært at undgå at komme til at holde af de skønne fugle med farvestrålende fjerdragter, som de kendes fra naturen. Men også de fugle, der fra naturens side har fået tildelt en mindre farvestrålende fjerdragt får også liv og personlighed i Kerry Lords opskrifter.
Alle 40 fugle strikkes efter de samme grundformer, som findes forrest i bogen. Derudover er de inddelt i tre niveauer, så der er opskrifter for både nybegynderen og den mere rutinerede hækler. Fuglene kan hækles i fire forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at lave hele fugleflokke og selv finde på flere navne og personligheder.
Kerry Lord begyndte at hækle dyr, da hun ventede sit første barn. Hun er selvlært hækler, og hun er efterhånden blevet afhængig af det. I første omgang opfandt hun modellerne i bogen: ”Edwards menageri”, der er blevet en bestseller. Den er udgivet på dansk af Turbine.
Nu udgiver Turbine efterfølgeren, der altså indeholde opskrifter på 40 vidunderlige fugle.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kerry Lord
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originaltitel: Edward's Menageri: Birds
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Rachel Søgaard
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 215 mm
Højde: 280 mm
Udgivelsesdato: 09 Mar 2016
Oplagsdato: 09 Mar 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608151

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Edwards menageri: Fugle - 40 bløde, hæklede fugle Turbine