Drømmekrop - Spis, tænk og træn dig sund med Ida Krak

Vis stort billede
Drømmekrop - Spis, tænk og træn dig sund med Ida Krak

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Få den krop du altid har drømt om. Du ved, hvad der skal til, men mangler en venlig, fast hånd til at give dig et skub. Du vil gerne i form, tabe dig og leve sundt, men har måske ikke lyst eller tid til at gå i fitnesscenter – eller råd til at hyre en personlig træner.

Ida Krak giver dig netop den hjælpende hånd. Hun har været kostvejleder og personlig træner for blandt andet medlemmer af kongehuset, flere kendte skuespillere og mediepersonligheder. Denne bog tager udgangspunkt i de træningsmetoder, Ida Krak anvender i sit daglige arbejde.

Drømmekrop indeholder simple kostråd og nemme træningsprogrammer. Øvelserne kræver ikke nogen træningsmaskiner, kun lidt plads på stuegulvet derhjemme. Idas træningsmodul kombinerer effektiv styrketræning og øvelser fra det revolutionerende Z-Health-system , der lærer dig at bruge din krop korrekt og træne rigtigt én gang for alle.

Lær at træne effektivt, når du træner og få en stærk og smuk krop i balance – uden at du behøver at bruge flere timer hver dag på træning. Det lyder simpelt, og det er det også!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ida Krak
Sideantal: 200
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Peoples Press
Bredde: 171 mm
Højde: 206 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 530 g
Udgivelsesdato: 04 Jan 2011
Oplagsdato: 26 Nov 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771080902

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

Drømmekrop - Spis, tænk og træn dig sund med Ida Krak Peoples Press