Drengestrik - Strikkeopskrifter til drengetøj (0-8 år)

Vis stort billede Tilføj
Drengestrik - Strikkeopskrifter til drengetøj (0-8 år)

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Strik unikt kvalitetstøj til dine drenge!


Charlott har med ”Drengestrik” samlet moderne og praktiske opskrifter på drengetøj til alle lejligheder for drenge i alderen 0-8 år. Strik for eksempel smarte cardiganer og sweatre, søde huer, varme bodyer og knæbukser til dine drenge.
I bogen er der flotte, farverige billeder, så det er ikke svært at blive inspireret. Derudover er bogen fyldt med tips om strikkefasthed, tips særligt til nybegyndere, en raglanskole samt hjælp til valg og opbevaring/behandling af garn.
Tip til garderoben Synes du, det er sværere at finde fint tøj til drenge end til piger? At udvalget i butikkerne er mindre og dårligere? I “Drengestrik” finder man blandt andet forfatteren Charlott Pettersens tip til drengegarderoben. Hun fremhæver neutrale farver og enkle snit.
Drengetøjet i butikkerne er ofte ”sejt” og ”råt”, hvilket betyder mange print og farver på samme stykke tøj. Hvis man køber ensfarvede bluser og bukser til basisgarderoben, er det meget nemmere at få tøjet til at matche (du kan forhandle med ungerne. Måske kan de få <> på undertøjet eller sengetøjet i stedet for på alt tøjet?)

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Charlott Pettersen
Sideantal: 140
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 19 Oct 2014
Oplagsdato: 19 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417838

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Drengestrik - Strikkeopskrifter til drengetøj (0-8 år) Turbine