Det bliver ikke større - Jagthistorier fra den vide verden

Vis stort billede
Det bliver ikke større - Jagthistorier fra den vide verden

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Da livsuret passerede de fyrre, satte Torsten Wegener sig ned og lavede en liste over de ting i livet, som han manglede at prøve. Øverst på listen stod ønsket om at stå ansigt til ansigt med storvildt. For jagt har hele livet været Torsten Wegeners altdominerende hobby og

lidenskab. Med denne bog sætter Torsten Wegener nu et flueben ud for punktet på sin liste og konstaterer, at han ikke har noget til gode.

Kulminationen på jagten efter de helt særlige oplevelser kom, da han stod

ansigt til ansigt med en vred elefant på den afrikanske savanne. Her kom han så tæt på det storvildt, han havde drømt om, at han var døden nær. Men Torsten Wegener har også jagtet pumaer i Canadas skove, fisket efter ørreder i vilde elve i Grønland og været i hælene på en grizzlybjørn i Alaska.

Alle de historier og mange flere har han nu samlet i “Det bliver ikke større”. En levende og spændende bog skrevet af en mand, som har oplevet mere end de fleste danske jægere kun tør drømme om.

I bogen tager Torsten Wegeners sine læsere med over hele kloden, hvor han generøst og smittende deler ud af sine oplevelser af naturen, møderne med lokale mennesker og ikke mindst af sin store respekt for de dyr, der i sidste ende er målet for hans ture.

“Det bliver ikke større” henvender sig primært til jægere og andre med interesse for rejser, friluftsliv og naturen. Men med Torsten Wegeners evne til at tage sine læsere med på eventyr henvender bogen sig til alle læsere, som har lyst til at komme med på elefantjagt i Afrika eller bjørnejagt i Alaska.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Torsten Wegener
Sideantal: 250
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 150 mm
Højde: 230 mm
Udgivelsesdato: 25 May 2015
Oplagsdato: 25 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740601725

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Det bliver ikke større - Jagthistorier fra den vide verden Turbine