Den store bog om tebrevsfoldning Teposekort og -æsker - modulær origami

Vis stort billede Tilføj
Den store bog om tebrevsfoldning Teposekort og -æsker - modulær origami

220,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Teposer og æsker - BIND 2
Allerede i 1998 startede jeg med at lave tepose-kort, efter at jeg i en hobbyforretning fandt en lille hollandsk bog om emnet. Jeg blev ret hurtigt grebet af det, og da jeg i forvejen var fritidsunderviser, fik jeg ret hurtigt stablet et enkelt-dags-kursus på benene. Det blev en stor succes, som hurtigt bredte sig, så jeg havde kurser over det meste af Sjælland.
Efterhånden som kursisterne kom igen og igen, steg behovet for nye foldeteknikker, så jeg gik i gang med at lave ændringer på de oprindelige, og ændrede igen og igen på de nye. Det blev til rigtig mange, og da jeg fandt ud af, at mulighederne er uendelige, fik jeg lyst til at lave en bog.
Jeg har valgt at bruge Liptons poser til emnerne i denne bog, da der på mine kurser har været stor efterspørgsel på foldninger i netop disse poser. Men alle poser er selvfølgelig anvendelige, også til disse modeller, bare man husker at mønsteret skal være placeret samme sted.
Husk, at det bedste resultat opnås ved at være meget omhyggelig, ikke bare med klipning, men i særdeleshed også med foldningen. Tænk på, at bare en lille millimeters skævhed på hver pose, kan blive til 8 mm, når der bruges 8 poser, og så er det meget at mangle - eller have i overskud, når det sidste emne skal limes på.
EFTERSKRIFT:
Når du har arbejdet i et stykke tid med foldninger fra bogen, vil du opdage, at du automatisk 'kommer til' at finde på nye modeller! Det kan nemlig ikke undgås, at man af og til får lavet fejlfoldninger, men lad være med at kassere dem - gem dem, og lav på et senere tidspunkt nogle flere. Måske er den ikke blevet så pæn af den første pose, men brug så id

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Gundersen
Sideantal: 136
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Mette Skov Rasmussen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Valentin Kold Gundersen
Fotograf: Finn Nørgaard-Jensen
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 215 mm
Højde: 305 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 746 g
Serie: Tebrevsfoldning bind 2
Udgivelsesdato: 19 Oct 2008
Oplagsdato: 19 Oct 2008
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788791933592

Sprog

Dansk

Den store bog om tebrevsfoldning Teposekort og -æsker - modulær origami Mellemgaard