Den store bog om tebrevsfoldning - Tasker, smykker og kort

Vis stort billede
Den store bog om tebrevsfoldning - Tasker, smykker og kort

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Endelig er bind tre udkommet i serien om tebrevsfoldning. Det har været en længe ventet og ofte efterspurgt udgivelse, og nu er ventetiden overstået. Kirsten Gundersen er på banen igen med nye og kreative opskrifter på, hvordan noget, som mange betragter som affald, med lidt fingersnilde og tålmodighed kan forvandles til smukke og unikke brugsgenstande.

Denne gang er hun i det festlige hjørne. Bogen er sprængfyldt med ideer til, hvordan man kan lave de flotteste tasker i en lang række spændende mønstre. Naturligvis er der også inspiration til, hvorledes man kan udfærdige matchende smykker, og skal man bruge et farvestrålende kort en hyggelig begivenhed, er der også gode råd til, hvordan man griber det an. Hver opskrift serveres med et indblik i, hvad der inspirerede den, og Gundersen følger trin for trin sine læsere gennem processen. Flotte farvebilleder krydrer udgivelsen, og letoverskuelige illustrationer understøtter opskrifterne.

Om forfatteren:

Kirsten Gundersen er født i Sorø i 1948, men har siden 1958 boet i Korsør. Oprindeligt tog hun en kontoruddannelse, men de kunstneriske impulser trængte sig på, og hun kastede sig derfor i stedet over undervisning i de kreative fag. Hun har haft en lang række udstillinger, både selvstændigt og som del af en lokal kunstnergruppe.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kirsten Gundersen
Sideantal: 129
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: Therese Buch-Andersen
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Illustreret af: Valentin Kold Gundersen
Fotograf: Erik Gundersen
Udgiver: Mellemgaard
Bredde: 216 mm
Højde: 303 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 700 g
Serie: Den store bog om tebrevsfoldning
Udgivelsesdato: 03 Jul 2014
Oplagsdato: 03 Jul 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793204157

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Den store bog om tebrevsfoldning - Tasker, smykker og kort Mellemgaard