Den store bog om afspænding

Vis stort billede
Den store bog om afspænding

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

En bog til alle, der ønsker en mere afslappet hverdag. Forfatteren præsenterer en lang række afspændingsøvelser, der kan udføres både hjemme eller i kombination med anden træning. Gennem de mange øvelser opnår læseren en øget kropsbevidsthed og forståelse af forbindelsen mellem hoved og krop. Den er derfor et effektivt værktøj til håndtering af stress.

Som forfatteren, afspændingspædagog Klaus Kornø Rasmussen, skriver i bogens indledning:

>>Denne bog kan ikke erstatte en erfaren afspændingspædagogs lyttende hænder og trænede øje, men den kan vise et lille udpluk af øvelser fra afspændingstraditionen, som kan benyttes til at få en mere lyttende og nysgerrig krop. En smidigere krop. En mere sanselig krop, der er økonomisk og handlekraftig. Endda med mindre slitage<<.

Afspænding handler om kropsligt nærvær, om sundhed og nydelse – og ikke mindst om erkendelse. Bogens kapitler handler om mindfulness, om stress, om forskellige indfaldsvinkler til motion og bevægelse, om sansning, modstand, stræk, styrke, venepumpe og øvelser med partner. Her er øvelser til kroppens forskellige dele samt øvelser til kroppen.

Forfatterens udgangspunkt er den grundholdning, at psyke og fysik gensidigt påvirker hinanden.


Klaus Kornø Rasmussen er afspændingspædagog, meditationslærer, friluftsvejleder og billedkunstner. Han har arbejdet med stress i mere end tyve år med udgangspunkt i afspænding, mindfulness og friluftsliv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Klaus Kornø Rasmussen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 179 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 21 mm
Vægt: 799 g
Udgivelsesdato: 27 Feb 2010
Oplagsdato: 27 Feb 2010
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778878052

Udgivelsesår

2010

Den store bog om afspænding Frydenlund