Den meget lette guide til snoningsstrik

Vis stort billede
Den meget lette guide til snoningsstrik

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Smukke, snoede arabesker – er det noget, du kunne tænke dig at lære atstrikke? Denne meget tilgængelige guide lukker døren op til de snoede stingsvidunderlige verden. Bogen er til strikkere på alle niveauer – selv de spædestebegyndere.

Den meget lette guide til snoningsstrik er en uundværlig introduktion til alleformer for kabelstrik, fra simple kabelsting til indviklede sammenvævede læg.

Lær den grundlæggende teknik, og øv stingene ved at følge klare instruktionerog trin for trin-billeder – herefter kan du bruge dine nyerhvervede evner til atlave alle mulige special designede projekter, fra sjaler og tæpper i gigantkabeltil hyggelige tørklæder og eventyrligt tilbehør til dig og dit hjem.

Hvert mønster finder du forklaret både skriftligt og i diagrammer. På dennemåde kan du vænne dig til at bruge begge metoder, som du kan benytte, nårdu anvender andre mønstre.

Hvad enten du er nybegynder eller har nogle dygtige og erfarne strikkehænderer Den meget lette guide til snoningsstrik den ultimative kilde, der vil vejlede ogglæde enhver strikkeelsker.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Lynne Watterson
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 215 mm
Højde: 255 mm
Udgivelsesdato: 18 May 2016
Oplagsdato: 18 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608663

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Den meget lette guide til snoningsstrik Turbine