De seje - 12 historiske kampe med danske boksere

Vis stort billede
De seje - 12 historiske kampe med danske boksere

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online
Bogen fortæller i billeder og ord om 12 historiske kampe med en dansk bokser involveret. Legender som Tom Bogs, Jørgen “Gamle” Hansen, Ayub Kalule, Gert Bo Jakobsen, Johnny Bredahl, Brian Nielsen og Mikkel Kessler er blandt de boksere, hvis mest opsigtsvækkende kampe via hovedpersoner og folk helt tæt på er levende beskrevet. De danske boksere har stået over for nogle af boksningens aller største ikoner såsom Carlos Monzon, Sugar Ray Leonard, Mike Tyson og Oscar de la Hoya.
Om forfatterne: Jens Sillesen , tidligere sportsjournalist på Morgenavisen Jyllands-Posten med fokus på boksning. Uddannet på Danmark Medie- og Journalisthøjskole. Har skrevet om boksning siden 1996 på sitet www.knock-out.dk .
Thomas Andrew , journalist på Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor han er korrespondent i Los Angeles , USA. Uddannet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Har skrevet om boksning i forskellige sammenhænge og er blandt andet medlem af International Boxing Research Organization.
Alex Hermann , journalist på Vejle Amts Folkeblad . Uddannet på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Har siden 2002 skrevet om boksning på sitet www.knock-out.dk

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Alex Hermann / Thomas Andrew / Jens Sillesen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Byens Forlag
Bredde: 175 mm
Højde: 227 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 607 g
Udgivelsesdato: 30 Oct 2011
Oplagsdato: 30 Oct 2011
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799423170

Udgivelsesår

2011

Sprog

Dansk

De seje - 12 historiske kampe med danske boksere Byens Forlag