Dans i idræt - øvelser og koreografier

Vis stort billede
Dans i idræt - øvelser og koreografier

229,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En bog til den idrætslærer, der vil have ny inspiration til undervisningen. Her er konkrete forslag og redskaber til, hvordan man kan bruge dans i idrætstimerne.Bogen har fokus på dans som en kreativ aktivitet, hvor bevægelsestyper, -kvaliteter og teknikker alle er elementer i dansesammensætningerne.
I fire danseforløb giver forfatteren forslag til øvelser og koreografier, som man nemt kan inddrage i undervisningen – også uden forudgående danseerfaring. Hvert danseforløb har ligeledes et arbejdsark, som kan kopieres til eleverne.
Læreren kan tage sekvenser fra de forskellige koreografier og sætte dem sammen på nye måder, kombinere dem med helt andre bevægelser eller med noget andet musik. Bogen indeholder derfor også en oversigt over musikstykker, som kan benyttes til bestemte overordnede bevægelsestyper.
Dans i idræter som udgangspunkt skrevet til undervisningen på ungdomsuddannelserne, men den kan med fordel anvendes af en bred vifte af danselystne idrætsundervisere, f.eks. på efterskoler, højskoler, lærerseminarer og universiteter.
Solveig Løvendahl Gustafssoner cand.scient. med hovedfag i idræt. Hun underviser på Egaa Gymnasium og har i årenes løb dyrket rytmisk gymnastik, moderne ballet og street dance. Derudover har hun gennem en lang årrække undervist i gymnastik i det frivillige foreningsliv.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Solveig Løvendahl Gustafsson
Sideantal: 156
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 174 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 311 g
Udgivelsesdato: 13 Jun 2012
Oplagsdato: 13 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778879882

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Dans i idræt - øvelser og koreografier Frydenlund