Cool baby - Lav dit gamle tøj om til lækkert børnetøj

Vis stort billede Tilføj
Cool baby - Lav dit gamle tøj om til lækkert børnetøj

249,94 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 3-5 hverdage

I en verden fuld af masseproduktion og svindende råstofferer det godt for miljøet at arbejde i genbrugsmaterialer. Men det er også enkreativ proces, hvor du lærer at se anderledes på tingene: COOL BABY er en bogfyldt med sjove og kreative projekter, hvor kasseret tøj får et helt nyt liv.

COOL BABY indeholder introduktioner til basale teknikker ogredskaber, men også opskrifter og idéer til masser af kreativt og flot babytøj.Blandt andet kan du lære at sy en hue ud af ærmet fra en gammel fleecetrøje, ensød, lille kjole ud af et par jeans eller en babysovepose ud af en bluse medlynlås. Projekterne er flotte i sig selv, men er også ment som inspiration tilnye muligheder og idéer.

COOL BABY er forfattet af Bajah Freeman (født 1984). Dahendes datter blev født, fik Bajah Freeman en hjemmelavet kilt af sin tante,som var syet af dele af hendes mormors natkjole og hendes morfars skjorte.Dette inspirerede Bajah Freeman til at skrive denne bog om at genbruge oggenopfinde gammelt tøj. Til daglig er hun udøver af kinesisk medicin medspeciale i kosmetisk akupunktur.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Bajah Freeman
Sideantal: 64
Sprog: Dansk
Originaltitel: Cool Baby
Originalsprog: Hollandsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Lise Bøgh-Sørensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 01 Jun 2016
Oplagsdato: 01 Jun 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740606850

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Cool baby - Lav dit gamle tøj om til lækkert børnetøj Turbine