Byskaber - - Rum, Skitse, Akvarel

Vis stort billede
Byskaber - - Rum, Skitse, Akvarel

229,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Ordet “Byskaber” er en pendant til ordet landskaber, men med fokus på byen og det urbane, og det er netop, hvad der er i fokus i Ole Sand Olesens nye bog. En bog, der er ment som inspiration og arbejdsværktøj til alle, der interesserer sig for at tegne bygninger og bymiljøer.

Umiddelbart kræver det at tegne kun et stykke papir og en blyant, men ønsker man at kunne gengive det, man ser omkring sig, kræver det gerne nogle teknikker og metoder, før der er overensstemmelse mellem det, man ser, og det, man tegner. Det er her, at Byskaber kommer ind i billedet.
Illustrativt og i et enkelt sprog gennemgås de forskellige teknikker, som er nødvendige at kende, når man giver sig i kast med at tegne. Man lærer at skelne mellem front- og X-perspektiv, at bevare proportionerne i motivet, at skravere og lægge skygger osv. Men Byskaber giver også en introduktion til, hvilke tegneremedier det er godt at begynde med, ligesom den gennemgår de vigtigste teknikker for akvarelmaling.

Om forfatteren:

Bogen er tegnet og skrevet af arkitekt og tegner gennem mange år, Ole Sand Olesen, der med rund hånd deler ud af sine mange års erfaring med frihåndstegning, skitsering og akvarel.
Derfor egner bogen sig til såvel nybegynderen som til den mere garvede tegner, der ønsker at forbedre sig.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Ole sand Olesen
Sideantal: 96
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Turbine
Bredde: 185 mm
Højde: 185 mm
Udgivelsesdato: 03 Jun 2015
Oplagsdato: 03 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771419115

Sprog

Dansk

Byskaber - - Rum, Skitse, Akvarel Turbine