Buketter fra naturen og haven

Vis stort billede
Buketter fra naturen og haven

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Margit Engens buketter udstråler naturlighed, og det ligger hende meget på sinde at formidle glæden over blomsterne omkring os og give inspiration til at bruge dem til egne smukke buketter.


Buketter kan laves på mange måder som bundne buketter, med blomster arrangeret i vaser og skåle og med brug af naturlige materialer som base. I bogen bruges der ofte anderledes materialer, som fremmer det naturlige udtryk.
Læseren inspireres til at lave egne kreationer, men udvalgte buketter vises også trin for trin som vejledning til egne vaser.
Netop det naturlige er Margits særkende … Hendes farvesans er unik, og der er meget at svælge i, når man studerer Peter Bilde Foghs billeder. Det er tydeligt, at de to har arbejdet sammen gennem mange år, og Peters fotos får det bedste frem i Margits modeller.” CLAUS DALBY
“Hun evner at bruge naturens egen skønhed og få et friskt look ud af det på en og samme tid” EVA SANDNER GRAVESEN, BLOGGEN EVIGGLADE
Margit Engen og Peter Bilde Fogh har tidligere med succes sammen udgivet bøgerne Engen, haven og blomsten, Julefryd og englelyd samt Vintertid og stjernestunder.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Peter Bilde Fogh / Margit Engel
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Nyt Nordisk Forlag
Bredde: 220 mm
Højde: 279 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 974 g
Udgivelsesdato: 11 May 2016
Oplagsdato: 11 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788717045927

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Buketter fra naturen og haven Nyt Nordisk Forlag