Børn og elitesport - Sådan skaber du glæde og balance i dit barns sportsliv

Vis stort billede
Børn og  elitesport - Sådan skaber du glæde og balance i dit barns sportsliv

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Bogen 'Børn og elitesport - en forældreguide' er som titlen antyder en guide til dig, som er forælder til et sportsbarn. .

Bogen er let at finde rundt i med klare afsnit, der forholder sig til de relevante spørgsmål, man som forældre måtte ha' i forhold til børn og sport. Der er et afsnit om talent, opbakning, skole, fritid, ernæring og forældretyper m.m. Først og sidst handler det om forældrenes rolle, og Birgitte Dangaard beskriver indgående, hvordan forældre bedst støtter deres sportsbarn og fremmer trivsel og glæde ved dets sportsudøvelse.

Anden halvdel af bogen omhandler coaching og mentaltræning med fine eksempler og forklaringer, og Birgitte Dangaard øser generøst ud af sin viden og erfaring fra sin professionelle virksomhed. Denne del er mindst lige så interessant og vigtig. Vi bliver præsenteret for gode øvelser, grundigt beskrevet, og får fine, værdifulde værktøjer med os.

Bogen er fyldt med gode råd og anvisninger samt tydeliggørende eksempler, alt sammen i en klar og varm tone og kan anvendes af forældre, trænere og andre voksne der interesserer sig for børns udvikling såvel indenfor som udenfor sportens verden.

Der er bl.a. vejledninger, værktøjer, coaching- og mentaltræningsøvelser, som du sammen med dit sportsbarn kan arbejde med, således at dit barns glæde og trivsel i sporten styrkes og bevares.

Det er en bog, vi har manglet!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Birgitte Dangaard
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Birgitte Dangaard
Bredde: 149 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 14 mm
Vægt: 336 g
Udgivelsesdato: 31 Jan 2015
Oplagsdato: 31 Jan 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799779307

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Børn og elitesport - Sådan skaber du glæde og balance i dit barns sportsliv Birgitte Dangaard