Boldspil og motorisk indlæring

Vis stort billede Tilføj
Boldspil og motorisk indlæring

300,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage
Boldspil og motorisk indlæring henvender sig til alle, der beskæftiger sig med undervisning inden for idrætsfaget. Bogens omdrejningspunkt er bolden, og målet er at inspirere til nye måder at arbejde med boldspilsfagene, boldbasis og motorisk indlæring.
Boldspil og motorisk indlæring er tværvidenskabelig, og dens tilgang til læring involverer et neurobiologisk perspektiv, og derfor bruges indlæringsbegrebet i stedet for læringsbegrebet i bogens titel. Unikt for bogen er, at den arbejder i et spændingsfelt mellem boldspil, adfærdspsykologi og neurobiologi. Den bygger på flere års succesfuld undervisning i fagene boldbasis, boldspil og motorisk indlæring.
Første halvdel, der omhandler boldbasis, er en udvidelse i forhold til tidligere bøger. Anden halvdel om motorisk indlæring bruger forskellige boldspilsmodeller til at arbejde med udvalgte neurobiologiske og adfærdspsykologiske emneområder. Bogen indeholder forslag til korte og lange undervisningsforløb samt mange nye spil.
Boldspil og motorisk indlæring formidler vanskelige emner på en letforståelig måde og kan anvendes på universiteter, seminarier og i gymnasieskolen. Universiteterne og seminarierne kan bruge hele bogen, og gymnasierne vil få glæde af udvalgte afsnit.
Bogen indeholder bidrag fra Steen Ingemann Jørgensen, Morten Bredsgaard Randers og Sven Brix fra Københavns Universitet.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Morten Thomsen / Sven Brix / Steen Jørgensen / M.Fl
Sideantal: 304
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hetland
Bredde: 173 mm
Højde: 241 mm
Dybde: 16 mm
Vægt: 634 g
Udgivelsesdato: 01 Nov 2015
Oplagsdato: 01 Nov 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799817719

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Boldspil og motorisk indlæring Forlaget Hetland