Bogen om digital fotografering, bind 2

Vis stort billede
Bogen om digital fotografering, bind 2

249,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Nu kommer den på dansk – 2. bind af Scott Kelbys berømte bog om digital fotografering. I dette bind har forfatteren særligt fokus på brug af blitz, lyssætning og fotografering i atelier. Men du får også masser af gode tips til portrætter, rejsemotiver, landskabsbilleder, makrofotografering og meget mere. Alt sammen videregivet til dig efter Kelbys velkendte ”sådan gør du”-princip, som han selv beskriver på denne måde: ”Hvis du og jeg er ude at fotografere sammen, og du spørger mig: “Hvordan undgår jeg, at min baggrund bliver sort, når jeg fotograferer en person med blitz?”. Så vil jeg ikke holde en lang teknisk forelæsning i blitzvidenskab eller komme med en detaljeret udredning om blitzsynkronisering. Det eneste, jeg vil sige, er noget i retning af: “Sæt din lukkertid ned på 1/60 sekund, så skulle den være der”.

Hver side i bogen indeholder tips til et bestemt aspekt ved kunsten at tage billeder af prof-kvalitet – den bedste indstilling, det bedste værktøj eller den bedste fidus til at trylle dine ordinære albumbilleder om til værker, der kunne pryde et galleri. Hvis du jævnligt ser et fotomagasin og tænker: “Hvorfor ser mine billeder ikke sådan ud?”, er denne bog lige noget for dig. Det er ikke en teoretisk fotobog, fyldt med forvirrende fagudtryk og detaljer. Derimod fortæller den, hvilken knap du skal trykke på, hvilken kameraindstilling du skal bruge – og hvornår.

Er du rigtig glad for Scott Kelbys Bogen om digital fotografering , vil du også være vild med bind 2. Men du behøver ikke have læst første bind – for at få glæde af denne bog. Den indeholder mere end 200 nye, selvstændige prof-hemmeligheder, der giver dig mulighed for at tage endnu bedre, skarpere, mere farvestrålende og professionelle billeder – hver eneste gang.

Indholdsfortegnelse:

1. Brug blitz som en prof

2. Byg et atelier fra grunden

3. Tag portrætter som en prof

4. Tag landskabsfotos som en prof

5. Tag bryllupsbilleder som en prof

6. Tag rejsemotiver som en prof

7. Tag makrobilleder som en prof

8. Proffernes tips til flottere fotos

9. Flere opskrifter på at fange et pletskud

Stikordsregister

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Scott Kelby
Sideantal: 224
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Digital Photography Book, volume 2
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Lene Sekjær
Oplag: 4
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Libris
Bredde: 153 mm
Højde: 228 mm
Dybde: 12 mm
Vægt: 418 g
Udgivelsesdato: 28 Sep 2009
Oplagsdato: 12 Jun 2013
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778438744

Udgivelsesår

2009

Sprog

Dansk

Bogen om digital fotografering, bind 2 Forlaget Libris