Blomstrende ideer

Vis stort billede
Blomstrende ideer

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

BLOMSTRENDE IDEER er en bog, du kan falde i svime over, og en bog, du kan længes med. Den er fyldt med en blomstrende skønhed, som blander magi, fest og hverdag.

I BLOMSTRENDE IDEER finder du enkle og brugbare step by step-instruktioner i, hvordan du skaber blomsterkunst med dine egne hænder: Lær at binde en brudebuket, at skabe de smukkeste blomsterdekorationer, at presse og tørre blomster og lave de yndigste bordkort og gaveindpakninger, at fryse blomsteristerninger, at koge blomsterte, -sirupper og -safter, at kreere overdådige og enkle blomsterkranse til håret og meget, meget mere.

Giv dig hen til roser, kornblomster, lavendler, pæoner, franske anemoner, kornaks, kløverblomster, hortensia, stedmoderblomster, æbleblomster og et hav af andre skønheder, som får tiden til at stå stille i et øjeblik. Det er nemmere, end det ser ud, og det går fra hænderne og lige i hjertet.

Julie Wettergren er smykkedesigner og har altid hænderne begravet i et kreativt projekt. Følg Julie på Instagram @juliewettergren.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Julie Wettergren
Sideantal: 150
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Chri Chri Journal / People'Spress
Bredde: 197 mm
Højde: 257 mm
Dybde: 22 mm
Vægt: 767 g
Udgivelsesdato: 05 Apr 2016
Oplagsdato: 05 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771595864

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk

Blomstrende ideer Chri Chri Journal / People'Spress