Barsling - ideer og hyggelæsning til den søde barselstid

Barsling - ideer og hyggelæsning til den søde barselstid Forstør

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En skøn samling af ideer, tips og gode råd til at gøre den søde barselstid endnu sødere. ’Barsling’ er en perfekt gave til den nybagte mor, som står foran en barsel fyldt med forventninger og bekymringer – og en helt ny slags hverdag.
Designer Line Kristensen Coleman deler i bogen ud af sine tips til den nye livsstil. Den indeholder en række opskrifter på håndarbejde og småprojekter, som man kan hygge sig med, mens barnet sover middagslur, og lækre madopskrifter, der er nemme at lave og hurtigt bliver familiens nye favoritter. Barsling er også fuld af ideer til boligindretning og selvforkælelse.
Forfatteren fortæller også, hvordan man gør møder i mødregruppen sjovere og rejser med baby lettere, og hvordan man får et bedre overblik, når hverdagen med job og institution pludselig melder sig.
Om forfatteren Line Kristensen Coleman (født 1982), medlem af Danske Designere, er uddannet designer og indretningsarkitekt ved The Art Institute of Wasington i 2007. Hun har efterfølgende arbejdet i USA og Danmark med forskellige designprojekter såsom indretning af hoteller, biografer og private hjem samt grafisk arbejde. Line har også designet og fremstillet accessories til baby og småfolk. Mange af syopskrifterne i denne bog er blandt hendes bestsellere. Hun er gift og mor til to drenge på henholdsvis to og fire år.
Bogen begyndte som en håndarbejdsbog med kreativt input fra hendes første barselsorlov, men endte med at blive en samling af information og positiv hyggelæsning, som hun selv manglede, da hun var på barsel og ukendt med livet i ”barselsboblen”.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Line Kristensen Coleman
Sideantal: 120
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 11 Jun 2014
Oplagsdato: 11 Jun 2014
Varefakta
Reference

b-9788771415964

Sprog

Dansk

Barsling - ideer og hyggelæsning til den søde barselstid Turbine