At skyde en elefant

Vis stort billede
At skyde en elefant

299,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Steen Andersen bruger så godt som al sin vågne tid på jagt, og han har efterhånden jaget det meste; fra rensdyr-og sæljagt ved Kangerlussuaq og Sisimiut, over duejagt i Toscana og jagt på bjerggeder i Andalusiens Sierra Nevada til storvildtjagt i Zimbabwe. Og nu er tiden kommet til at skyde en elefant. For der findes simpelthen ikke noget større.

Bogen er skrevet, mens Steen Andersen sad og ventede på sin elefant. Det er en fortælling med store og til tider sære jagteventyr fra forfatterens liv som fuldtidsjæger. Fra Arktis til Afrika og befolket af farverige skikkelser som fx den mexicanske millionær Pablo, der bedriver sin jagt ledsaget af larmende popmusik og gigantiske mængder af Coronaøl. Eller texaneren Bobby Steward, bevæbnet med en Magnum .45 ("…for man ved jo aldrig…") på Rattlesnake Springs Ranch i Texas, som byder på storvildtjagt a la Afrika.

Det siges blandt jægere, at elefantjagt er det farligste, man kan begive sig af med. Ikke fordi man risikerer sit liv, men fordi det er for stort, for vildt og for syndigt at dræbe noget, der er så enestående som en tonstung elefant.

Det er dermed også en bog om jagtens væsen, og om hvad ordentlig jagt er. Og selvfølgelig om, hvad er det ved jagt, som tænder det der helt særlige lys i så mange menneskers øjne.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steen Andersen
Sideantal: 262
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Gads Forlag
Bredde: 178 mm
Højde: 253 mm
Dybde: 26 mm
Vægt: 668 g
Udgivelsesdato: 20 Sep 2012
Oplagsdato: 20 Sep 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788712047650

Sprog

Dansk