Alt om Usain Bolt (+ plakat)

Vis stort billede Tilføj
Alt om Usain Bolt (+ plakat)

99,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Historien om verdens hurtigste mand


ALT OM USAIN BOLT fortæller historien om verdens hurtigste mand, den jamaicanske sprinter Usain Bolt. Det er fortællingen om, hvordan først fik tilnavnet Thunder Bolt og siden Lightning Bolt, da han brød igennem ved de caribiske ungdomsmesterskaber i 2002.
Det er historien om skuffelsen ved OL 2004 i Athen, hvor en småskadet 18-årig Usain Bolt ikke formår at kvalificere sig til finalen. Så går det straks bedre i Beijing 2008, hvor han vinder alle de tre guldmedaljer, han har forudsagt.
Næste stop for Usain Bolt er OL i London 2012. Og målet er klart. Han vil løbe 100 meter på 9,4 sekunder.
ALT OM USAIN BOLT fortæller om Usains Bolts egen Mr. Miyagi; træneren, der formår at få ham til at yde sit ypperste. Og om Usain Bolts usunde livret, de gigantiske reklameindtægter, drømmen om at blive professionel fodboldspiller, kvinderne, musikken og reggae-power.
Der er desuden interview med den danske hækkeløber Andreas Martinsen og en dansk landstræner i sprint, der begge har trænet sammen med Usain Bolt på hans fødeø Jamaica.
ALT OM USAIN BOLT er fyldt med flotte billeder fra Jamaica og Usain Bolts vigtigste løb og verdensrekorder. Bogen indeholder desuden en lang række sjove facts og citater samt quiz og en idolplakat.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Steffen Gronemann
Sideantal: 76
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbulenz
Bredde: 187 mm
Højde: 242 mm
Dybde: 9 mm
Vægt: 377 g
Udgivelsesdato: 03 Jun 2012
Oplagsdato: 03 Jun 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792550958

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk

Alt om Usain Bolt (+ plakat) Turbulenz