Alt om papirkunst

Vis stort billede
Alt om papirkunst

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Som bogens titel antyder, så indeholder Alt om papirkunst en grundig gennemgang af papirets utallige kreative og kunstneriske udfoldelsesmuligheder. Bogen indeholder både beskrivelser og instrukser – lige fra guides til, hvordan man fremstiller sit eget papir til instruktioner i at kreere smukke collager og avancerede vævemønstre. Og alt sammen med papiret som det store omdrejningspunkt.

Papir har, i løbet af de seneste 20 år, udviklet sig til at blive et af de absolut mest nærværende og inspirerende materialer. Samtidens kunstnere og designere har i stor stil fået øjnene op for papirets nærmest endeløse anvendelsesmuligheder. Rundt om i verden begynder papiret at dukke op på kunstudstillinger og museer på lige fod med de mere traditionelle materialer. Og papiret åbner for en lang række teknikker og mulige udtryksformer – lige fra origamiens tredimensionelle geometri til de todimensionelle papirklip.

Alt om papirkunst, som er skrevet af Ayako Brodek og Claire Waite Brown, indeholder både tekniske afsnit om papiret som materiale og massevis af spændende og inspirerende ideer til at udforske papiret som et kreativt værktøj. Det handler bare om at kaste sig ud i det!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Claire Waite Brown / Ayako Brodek
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henrik Ægidius og Lars Thomas
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 24 Sep 2014
Oplagsdato: 24 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416510

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk