Alt om Manchester United

Vis stort billede
Alt om Manchester United

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Alt om Liverpool
& Alt om Manchester United
Er du også en af dem, der tilbringer din lørdag eller søndag eftermiddag foran fjernsynet for at følge med i, hvordan det går din yndlingsklub i Premier League?
Nu udgiver TURBINE forlaget to fanbøger om to af de mest succesfulde og traditionsrige klubber gennem tiderne i engelsk fodbold - Liverpool og Manchester United.
Bøgerne er oprindeligt skrevet af John White og er først og fremmest spækket med masser af spændende og sjove facts om klubberne, der begge har mere end 100 år på bagen. Du kan læse om klubbens store profiler gennem tiderne, om de største sejre og de smertelige nederlag. Find ud af, hvem der scorede Manchester Uniteds første mål nogensinde, eller om paven rent faktisk er Liverpool-fan.
Bøgerne indeholder både små og store historier, der alle har været med til at forme de to engelske traditionsklubber. Til sidst i bøgerne er der indlagt en quiz, således at du kan teste din paratviden. Der skal helt sikkert nok være noget, som du ikke vidste om dit yndlingshold! Så tag en tur ned ad Mindernes Allé, hvad enten du er til 'You’ll never walk alone' eller 'Glory Glory Man United'.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John White
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Originaltitel: The Manchester United supporter´s book
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Simon Randel Søndergaard
Oplag: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 28 Oct 2012
Oplagsdato: 28 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771410419

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk