Alt om akvarelmaling

Vis stort billede Tilføj
Alt om akvarelmaling

199,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Akvarelmaling er en traditionel kunstretning inden for billedkunsten, som er blevet udforsket og anvendt gennem hundredvis af år. Men metoden med at male akvareller er også en af de mest spændende og nyskabende metoder inden for billedkunsten. Alt om akvarelmaling er en håndbog, som rummer al den viden, man kan have brug for, før man kaster sig ud i at male akvareller. Derudover indeholder bogen også massevis af ideer og inspiration til at påbegynde sin egen leg med farverne.

Teknikken bag akvarelkunsten gennemgås indgående i bogens centrale afsnit; lige fra de traditionelle fremgangsmåder til mere utraditionelle teknikker som stænkning og fjering. Og det hele er udstyret med tydelige trin-for-trin fotos, som forklarer hver enkelt proces, samt færdige eksempler, hvor teknikkens anvendelse illustreres. Bogen er skrevet af Diana Craig og Hazel Harrison, og den er rigt udstyret med skønne og illustrative fotos.

Så er du vild med æstetisk billedkunst, tekniske farvestudier og blide penselstrøg? Så grib penslen og udforsk selv glæden ved akvarelmaling.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hazel Harrison / Diana Craig
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oversætter: Henrik Ægidius og Lars Thomas
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 28 Sep 2014
Oplagsdato: 28 Sep 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416503

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk