Alene med et kamera

Vis stort billede
Alene med et kamera

348,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Et personligt bud på, hvordan man arbejder journalistisk med DV-kameraet. I bogen præsenteres nye metoder for, hvordan man strukturerer og fortæller en tv-historie. Bogen gennemgår teknikken i DV-kameraet og giver råd om, hvordan man laver det gode billede, den fine lyd og den skarpe redigering.DV-kameraet er ideelt til videojournalister (VJ's), som vil skabe fortællinger med vægt på autenticitet, fremdrift og forløb. Men arbejdet med DV er samtidig kompromisets kunst, og derfor er det afgørende at lære kameraet at kende - både muligheder og begrænsninger.
Bogen er et personligt bud på, hvordan man kan arbejde journalistisk med DV-kameraet og samtidig udnytte de fortælletekniske muligheder. I bogens første del præsenteres nye metoder og principper for, hvordan man strukturerer en tv-historie. Teorien suppleres af konkrete eksempler og erfaringer fra arbejdet som videojournalist.
Bogens anden del er en grundig gennemgang af teknikken i DV-kameraet krydret med håndgribelige fif og vejledning. Der gives også praktiske råd om, hvordan man laver det gode billede, den fine lyd og den skarpe redigering.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kristian Frederiksen
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 4
Udgiver: Ajour
Bredde: 176 mm
Højde: 250 mm
Dybde: 20 mm
Vægt: 938 g
Udgivelsesdato: 09 Feb 2012
Oplagsdato: 09 Feb 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792816085

Udgivelsesår

2004

Sprog

Dansk