75 hæklede pyntebånd

Vis stort billede
75 hæklede pyntebånd

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Fra luftige, geometriske mønstre, delikate snirkler og frynser til frodigeblomsterkæder og charmerende motiver, som børn vil elske – mulighedernefor at lave dekorative pyntebånd er endeløse.

Denne store kollektion af smukke og kreative pyntebånd indeholder 75mønstre, som du kan opleve på bogens farverige fotografier. Bogen har bådeskriftlige instruktioner og diagrammer, som er nemme at følge.

Der gives detaljerede beskrivelser til hvert enkelt mønster. Læs for eksempelom, hvilken tråd, det anbefales at bruge, og antallet af farver, som hvertpyntebånd kræver.

Er du begynder, finder du en grundig gennemgang af de grundlæggendehækleteknikker. Er du derimod allerede ekspert, finder du en bred vifte afforskellige pyntebånd, nogle mere komplicerede end andre.

Alle designs er opdelt efter tema, og når du har fundet det perfekte pyntebåndtil et projekt, kan du nemt genskabe mønstret og starte med at hækle.

75 hæklede pyntebånd tilbyder også en masse idéer til, hvad du kan brugedine pyntebånd til. Ønsker du at tilføre din cardigan elegante kanter, en dugeller gardiner nogle finurlige frynser eller give en pude nyt liv? I denne storesamling kan du med sikkerhed finde det perfekte pyntebånd!

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Caitlin Sainio
Sideantal: 127
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 220 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 29 May 2016
Oplagsdato: 29 May 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740608717

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk