3D-Origami - 25 spændende papirfoldeprojekter

Vis stort billede Tilføj
3D-Origami - 25 spændende papirfoldeprojekter

169,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Er du vild med papirfoldning? Da må du nok indstille dig på, at din yndlingsbeskæftigelse fremover bliver i 3D! 3D-origami er inspireret af kawaii, som er den papirfoldeteknik, de fleste af os kender og holder af. Bogen viser dig, hvordan du gennem 25 projekter - fra cupcakes og mariehøner til sommerfugle, havskildpadder og edderkopper - kan gøre din papirfoldning endnu mere interessant.
Detaljerede forklaringer og trin-for-trin-fotos viser dig, hvordan man bygger små iøjnefaldende skulpturer af foldede origami-vinkler og uanset om kunsten at folde papir er ny for dig, eller om du er en erfaren origamist, vil bogen lære dig, hvordan man folder og bygger 3D-origami. Så find papiret frem, knæk fingre og gør dig klar til at skabe en masse spændende origami-figurer, som du ikke finder andre steder. Bogen lærer dig at klippe papiret rigtigt ud, at folde det til de basale 3D-origami-vinkler og derefter lime dem sammen til de fineste, små kunstværker. 3D-origami er en aktivitet, der passer til de fleste aldersgrupper, og det er en rigtig god 'selskabsleg'... hvis du vælger et projekt, der passer til det tema, du har valgt for din fest, vil gæsterne få en oplevelse, de sent glemmer.

Stephanie Martyns kærlighed til 3D-origami begyndte på en familieferie, da hun var femten. I årenes løb har hendes interesse udviklet sig, og hun sælger nu 3D-origami i sin egen shop.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Stephanie Martyn
Sideantal: 122
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Jens Justesen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Billesø & Baltzer
Bredde: 210 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 10 mm
Vægt: 350 g
Udgivelsesdato: 29 Feb 2016
Oplagsdato: 29 Feb 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778423689

Sprog

Dansk

3D-Origami - 25 spændende papirfoldeprojekter Billesø & Baltzer