300 strikkemønstre

Vis stort billede
300 strikkemønstre

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Her er bogen, som er svær at undvære for strikkeren, der gerne vil designe siteget strik. Bogen indeholder 300 strikkemønstre, der kan kombineres på et utal af måder. Der er inspiration at hente til det bærestykke på trøjen, som ikke lige er fundet endnu. Eller til den afsluttende kant.

Der er inspiration til babytæppet. Du kan designe din egen hue. Der er mønstre med tal og bogstaver, hjerter og blomster. Og meget, meget mere.
Der er ikke tale om faste opskrifter, men om mønstre, som du kan kombinere og sætte sammen til din helt egen opskrift. Til hvert mønster er der et foto,der viser, hvordan det kommer til at se ud, samt et diagram og en indikation af sværhedsgraden i mønsteret. Mønstrene spænder over alle teknikker: fra ret og vrang, til hulmønstre og videre til Jacquard. Og alt det, der må befinde sig derimellem. Lesley Stanfield og Melody Griffiths, som står bag 300 strikkemønstre, har udgivet flere strikkebøger, og de er rutinerede strikkere, der på pædagogisk vis tager både nybegynderen og den rutinerede strikker ved hånden. I 300 strikkemønstre præsenterer de både klassiske mønstre og helt nye mønstre, som ikke findes i andre samlinger.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Melody Griffiths / Lesley Stanfield
Sideantal: 190
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgiver: Turbine
Bredde: 190 mm
Højde: 245 mm
Udgivelsesdato: 19 Oct 2014
Oplagsdato: 19 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417067

Sprog

Dansk