200 Fair Isle-mønstre

Vis stort billede
200 Fair Isle-mønstre

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En omfattende guide til 200 smukke Fair Isle mønstre.


De 200 strikkeprøver i denne bog spænder over alt fra enkle peerie mønstre til komplekse OXO mønstre og vil begejstre og inspirere både nye og erfarne strikkere
Mønstrene er opdelt efter antal pinde og masker, og hvert mønster er ledsaget af et smukt foto i naturlig størrelse, et traditionelt diagram i sort-hvid, et diagram i farver, et diagram i farvevariation og et diagram med forslag til en dækkende mønsterrapport.
Mønsteroverblikket indeholder små billeder af alle 200 mønstre sat op ved siden af hinanden og gør det let for dig at vælge det perfekte mønster til dit projekt.
Mary Jane Mucklestone giver dig gode tips til farvevalg, så du kan vælge de helt rigtige farver til dit projekt.
Bogen indeholder også information om alle de basisteknikker, som du skal bruge for at strikke Fair Isle mønstre, herunder hvordan du strikker rundt, strikker med to farver på en gang, retter fejl, og klipper op i dit strik.
Mary Jane Mucklestone er en strikkedesigner, som er kendt for sine innovative designs indenfor Fair Isle og andet tofarvestrik, og hendes designs er udgivet i et imponerende udvalg af strikkebøger og blade.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 208
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Udgiver: Turbine
Bredde: 220 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 24 Sep 2015
Oplagsdato: 24 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740603385

Sprog

Dansk