100 hæklede firkanter

Vis stort billede
100 hæklede firkanter

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hæklede firkanter er det perfekte hæklearbejde, når man er på farten. Den enkelte firkant er lynhurtigt færdig, og tilsammen kan firkanterne blive til smukke tasker, bløde tæpper eller dekorative puder – kun fantasien sætter grænser.


Er du vild med klare og friske farver, giver firkanterne en mulighed for på en enkel måde at tilføje farver til dit hjem. Læg et tæppe i dine yndlings farver over sofaryggen, og se, hvordan den ændrer karakter. I bogen finder du nye originale variationer af den traditionelle oldemorfirkant, for eksempel:
• Firkanter med søde hjerte- og stjernemotiver
• Firkanter med blomstermotiver, for eksempel margueritter, 3D-blomster, primula, sommerblomster og grøftekantens blomster
• Firkanter med tekst, føl dig hjemme med en ”home-sweet-home”-pude, eller erklær din kærlighed med ”love”-grydelapper.
• Firkanter med udfordrende teknikker til den mere erfarne hækler, lær for eksempel at hækle ”popcorn”, ”knopper” og ”ananas”.
Bogen indeholder desuden opskrifter på kanter, så du kan give dit arbejde den perfekte finish. Bogen er også fyldt med gode råd om at designe sine egne firkanter og om valg af garnkvaliteter og farver. Bogens første kapitel består af en overskuelig gennemgang af alle masker, der bruges i bogen. Bogen er altså også velegnet, hvis man ikke har hæklet før.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Leonie Morgan
Sideantal: 144
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 220 mm
Højde: 220 mm
Udgivelsesdato: 19 Oct 2014
Oplagsdato: 19 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417487

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk