1/2-times hækling - 60 hurtige og nemme hækleopskrifter

Vis stort billede
1/2-times hækling - 60 hurtige og nemme hækleopskrifter

249,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Tror du, du har for travlt til at hækle? Tro om igen! Med “1/2-times hækling” kan du udtrykke din kreativitet i en travl hverdag


I denne nye rigt illustrerede hæklebog finder du 60 inspirerende hækleprojekter, der alle kan færdiggøres på en halv time eller mindre. I bogen findes opskrifterbåde til begynderen og til den mere øvede hækler. Der er opskrifter på små, sjove eller nyttige ting, du kan hækle til dig selv, eller bruge som fine og personlige gaver. Også selvom det er i sidste øjeblik.
På bare en halv time kan du for eksempel hækle: – Dekorative frugter, blade og snefnug til at give dine puder, din håndtaske eller dit tørklæde et friskt pust – kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan bruge de hæklede motiver til. Søde og sjove dyremotiver – til pynt og til udklædning, både for børn og voksne. – Fine og praktiske ting til dit hjem - med en regnbuefarvet, hæklet kopholder behøver du aldrig at brænde fingrene igen. Du kan også hækle smarteurtepotteskjulere eller sjove kanin- og ugleæggevarmere, som vil give den mest morgensure et smil på læben. – Varme vinteraccessories – pift den mørke vinter op med en elegant og varm klokkehat inspireret af tyvernes mode. Eller hvad med et smukt tørklæde til at holde kulden fra halsen?
Carol Meldrum er tekstildesigner, underviser og forfatter til mange populærestrikke- og hæklebøger. Hun har arbejdet som designer for flere modefirmaer i England såvel som for det internationalt anerkendte garnfirma Rowan.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Carol Meldrum
Sideantal: 128
Sprog: Dansk
Originalsprog: Engelsk
Produktvariant: Hæftet
Oversætter: Sidsel Sangild
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Udgivelsesdato: 23 Oct 2014
Oplagsdato: 23 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771416732

Sprog

Dansk

1/2-times hækling - 60 hurtige og nemme hækleopskrifter Turbine