Vikinger i krig

Vis stort billede
Vikinger i krig

369,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Vikinger i krig behandler den historiske udvikling i vikingetiden med særligt fokus på forudsætningerne for og årsagerne til de plyndringstogter, erobringer og bosættelser, der udgik fra Skandinavien. Perioden var en af de mest ekspansive og innovative i de nordiske landes historie, og vikingernes togter førte dem rundt i store dele af verden – fra de russiske skove og Det Kaspiske Hav i øst, til Middelhavet i syd og det nordamerikanske kontinent i vest.
Bogen skildrer en række vigtige militære begivenheder og centrale historiske skikkelser med fokus på offensiv og defensiv krigsførelse, våbenteknologi og militær tradition og taktik. Gode historier parres med aflivning af myter, og der trækkes således både store linjer og fortælles små personlige historier om slag, våben, politik, krige, skibe, kunst og religion – det hele serveret med faglig tyngde pakket ind i indbydende layout med fotos, kort og illustrationer.
Kim Hjardar er forfatter og lektor i historie og samfundsfag. Han står bag flere udgivelser om vikinger i Norden, og Vikinger i krig blev en bestseller i både Norge og Sverige og har vundet den norske ”Sagaprisen” i 2012.
Vegard Vike har skrevet kapitlet om vikingernes våben. Han er konservator ved Kulturhistorisk museum i Oslo med speciale i konservering af arkæologiske fund samt våbenfremstilling i middelalderen og vikingetiden.
Oversætter Annette Damm er cand.phil. i forhistorisk arkæologi og tidl. museumsinspektør på Moesgaard Museum.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kim Hjardar / Vegaard Vike
Sideantal: 398
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oversætter: Annette Damm
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Turbine
Bredde: 216 mm
Højde: 258 mm
Udgivelsesdato: 13 Nov 2014
Oplagsdato: 13 Nov 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417982

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk