Videnskaben om Sakramenterne

Vis stort billede Tilføj
Videnskaben om Sakramenterne

469,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

"Videnskaben om Sakramenterne" er skrevet af C.W. Leadbeater, som var biskop i den anglikanske kirke og senere medstifter og præsiderende biskop i Liberal Katolsk Kirke.
"Videnskaben om Sakramenterne" giver dybe og esoteriske forklaringer på de store mysterier, der udspiller sig/sker under celebreringen af den hellige eukaristi, hvor celebrant og menighed i fællesskab opbygger det indre tempel, hvorigennem åndelige kraftstrømme stiger ned for at fremme menneskehedens udvikling i verden.
C.W. Leadbeater arbejder videnskabeligt og fremsætter sine omfattende forskningsresultater for videnskabeligt indstillede vesterlændinge - både det der sker på de synlige og de usynlige planer. Han beskriver, hvordan forskellige tilværelsesplaner smelter sammen i sakramenterne, og hvordan den hellige eukaristi er det kontaktpunkt, hvor det højere oplyser og transformerer det lavere.
Videnskaben om Sakramenterne karakteriseres som en klassiker om åndelig søgen, om tilværelsens højere dimensioner og om menneskets stadige længsel og stræben efter et højere mål, og den betegnes som et historisk mesterværk.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: C. W. Leadbeater
Sideantal: 504
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Oplag: 2
Udgave: 1
Udgiver: Books On Demand
Bredde: 148 mm
Højde: 210 mm
Dybde: 35 mm
Vægt: 832 g
Udgivelsesdato: 21 Apr 2014
Oplagsdato: 22 Apr 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771142976

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk