Vi er alle præster for Vorherre - De fleste er frivillige, de færreste får løn

Vis stort billede
Vi er alle præster for Vorherre - De fleste er frivillige, de færreste får løn

178,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan bliver menigheden inddraget i fejringen af gudstjenesten? Bogen giver en række bud på, hvordan gudstjenesten kan blive et fælles ansvar.
En gudstjeneste er et fælles projekt, hvor menigheden samles for i fællesskab at bede til, takke og lovsynge Gud. Ikke desto mindre er gudstjenesten mange steder lagt i hænderne på kirkens ansatte, og menigheden er tydeligt adskilt i de ’arbejdende’ deltagere (kirkens ansatte) og tilhørerne.
At vi alle sammen har et ansvar for gudstjenesten, og at vi alle er en vigtig del af den, er gledet i baggrunden. Med bogen Vi er alle præster for Vorherre opfordres menigheden til at dele ansvaret ud igen – med en understregning af, at gudstjenesten er menighedens gudstjeneste. Bogen er blevet til gennem besøg i forskellige sogne landet over, hvor menigheden spiller en aktiv rolle i fejringen af gudstjenesten; i forberedelsen, i gennemførelsen, men også i kirken liv uden for gudstjenestetid.
Der er bidrag og beretninger fra mange kirkefællesskaber – skrevet af både præster, menighedsrødder og frivillige. For læseren vil der være rig mulighed for at blive inspireret til at gøre gudstjenesten til et fælles anliggende.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jens Christian Meldgaard
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 128 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 226 g
Udgivelsesdato: 09 Dec 2015
Oplagsdato: 09 Dec 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775179787

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Vi er alle præster for Vorherre - De fleste er frivillige, de færreste får løn Unitas Forlag