Vi er alle præster for Vorherre - De fleste er frivillige, de færreste får løn

Vi er alle præster for Vorherre - De fleste er frivillige, de færreste får løn Forstør

178,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Hvordan bliver menigheden inddraget i fejringen af gudstjenesten? Bogen giver en række bud på, hvordan gudstjenesten kan blive et fælles ansvar.
En gudstjeneste er et fælles projekt, hvor menigheden samles for i fællesskab at bede til, takke og lovsynge Gud. Ikke desto mindre er gudstjenesten mange steder lagt i hænderne på kirkens ansatte, og menigheden er tydeligt adskilt i de ’arbejdende’ deltagere (kirkens ansatte) og tilhørerne.
At vi alle sammen har et ansvar for gudstjenesten, og at vi alle er en vigtig del af den, er gledet i baggrunden. Med bogen Vi er alle præster for Vorherre opfordres menigheden til at dele ansvaret ud igen – med en understregning af, at gudstjenesten er menighedens gudstjeneste. Bogen er blevet til gennem besøg i forskellige sogne landet over, hvor menigheden spiller en aktiv rolle i fejringen af gudstjenesten; i forberedelsen, i gennemførelsen, men også i kirken liv uden for gudstjenestetid.
Der er bidrag og beretninger fra mange kirkefællesskaber – skrevet af både præster, menighedsrødder og frivillige. For læseren vil der være rig mulighed for at blive inspireret til at gøre gudstjenesten til et fælles anliggende.

Flere detaljer

Beskrivelse
Forfatter: Jens Christian Meldgaard
Sideantal: 160
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 128 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 226 g
Udgivelsesdato: 09 Dec 2015
Oplagsdato: 09 Dec 2015
Varefakta
Reference

b-9788775179787

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Vi er alle præster for Vorherre - De fleste er frivillige, de færreste får løn Unitas Forlag