Udgangsreplikker

Vis stort billede
Udgangsreplikker

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Et udvalg af ordinationsprædikener, prædikener holdt ved stiftstævner og landemodegudstjenester.

En forhåbentlig god begyndelse på en præsts arbejde i folkekirken indledes med ordinationen. Kjeld Holm har ordineret i nærheden af 300 nye præster i de 21 år, han har siddet på bispestolen i Aarhus Stift. Bogen her bringer et udvalg af disse ordinationsprædikener. I ordinationsprædikenerne udtrykker Kjeld Holm såvel teologiske som kirkepolitiske holdninger og – afgørende – sin egen opfattelse af kirkens og kristendommens relation til samfundet, eller den vekselvirkning, der nødvendigvis må eksistere mellem religion og samfund.
Præsternes årlige stiftspræstestævne har været en anden tilbagevendende begivenhed i Kjeld Holms prædikenvirksomhed. Hvert år har han prædiket ved gudstjenesten på dette stævne. Også her har han forholdt sig til de grundlæggende forhold i sammenhængen mellem det folkelige og det kristelige, mellem samfund og kirke. Bogen bringer et udvalg af disse prædikener.
Udgangsreplikker rundes af med Kjeld Holms prædiken ved landemodegudstjenesten 2014 og med prædikenen fra hans sidste juledagsgudstjenste i Aarhus Domkirke.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Kjeld Holm
Sideantal: 95
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Anis
Bredde: 129 mm
Højde: 201 mm
Dybde: 7 mm
Vægt: 123 g
Udgivelsesdato: 08 Jun 2015
Oplagsdato: 08 Jun 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788774577638

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk