Troen og imperiet - Bibelen set med palæstinensiske øjne

Vis stort billede
Troen og imperiet - Bibelen set med palæstinensiske øjne

199,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Flere befolkningsgrupper er klemt i den mangeårige konflikt mellem Israel og Palæstina; en af de mindre – og ofte oversete – er de palæstinensiske kristne. Palæstinenseren Mitri Raheb er præst i Betlehemskirken og lever sammen med alle andre palæstinensere i området i skyggen af den israelske besættelse. Han er en af de utrættelige fortalere for en ikke-voldelig løsning på konflikten og har mange gange bevist, at han ikke er bange for at tale politikere på alle sider imod, når de misbruger deres magt til at fremme deres egen sag i stedet for det fælles bedste.


I Troen og imperiet beretter Mitri Raheb om tilværelsen i det besatte område, og han viser, hvilken betyd­ning ”imperiet” har haft på udviklingen i det besatte land. Skiftende imperier har hersket over Palæstina, siden Biblen blev skrevet, og det har præget både tilblivelsen og læsningen af Bibelen. Og det har præget udviklingen og identiteten hos palæstinenserne.
Om forfatteren: Mitri Raheb (f. 1962) er en del af det kristne, palæstinensiske mindretal og har siden 1988 været præst for en menighed i Betlehem. Han arbejder for forståelse og fred mellem parterne i konflikten i Mellemøsten og er blevet en vigtig stemme både i og uden for de palæstinensiske områder. I 2005 udkom bogen Betlehem under belejring.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Mitri Raheb
Sideantal: 175
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Unitas Forlag
Bredde: 154 mm
Højde: 202 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 262 g
Udgivelsesdato: 27 Mar 2014
Oplagsdato: 27 Mar 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788775179473

Udgivelsesår

2014

Sprog

Dansk

Troen og imperiet - Bibelen set med palæstinensiske øjne Unitas Forlag