Tro som option - Kristendommens fremtidsmuligheder

Vis stort billede Tilføj
Tro som option - Kristendommens fremtidsmuligheder

275,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Fører modernisering til sekularisering? Fører sekularisering til moralsk forfald? Nogle betragter religion som et levn fra fortiden. Med modernisering og fremskridt har religionen mistet sin betydning og samfundet er blevet til et bedre sted. Andre ser derimod religion som grundlaget for moral og et værn mod opløsning af et velfungerende samfund.

Hans Joas undersøger den tilsyneladende modsætning mellem modernisering og religion, som i generationer har domineret de akademiske såvel som intellektuelle diskussioner. Han peger i stedet for på en mere frugtbar dialog, hvis man tager afsked med de konventionelle opfattelser af forholdet mellem tro og ikke-tro.

Vi lever i dag i en verden, hvor mennesket i alle aspekter at sit liv står over for en uendelig mængde af valgmuligheder. Det er ifølge bogen et grundvilkår for mange mennesker, som også gælder deres forhold til religion. Religionen er ikke længere nødvendigvis udtryk for tradition og opdragelse, men udtryk for et valg, en option, lige såvel som ikke-tro er en option.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Hans Joas
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Thp
Bredde: 129 mm
Højde: 190 mm
Dybde: 17 mm
Vægt: 242 g
Udgivelsesdato: 11 Mar 2015
Oplagsdato: 11 Mar 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788792600066

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Tro som option - Kristendommens fremtidsmuligheder Forlaget Thp