Topforskning ved Aarhus Universitet - - en jubilæumsantologi

Vis stort billede Tilføj
Topforskning ved Aarhus Universitet - - en jubilæumsantologi

298,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Den foreliggende bog udspringer af Aarhus Universitets ønske om at markere sit 75-års jubilæum med en præsentation af et udvalg af topforskningsområder, som institutionen er særlig stolt af.

Ud over rektor Niels Christian Sidenius' forord og en introduktion til bogen ved professor i videnskabshistorie, Helge Kragh, består bogen af 18 bidrag, der hver især sætter fokus på et forskningsmæssigt højdepunkt.

Bidragene omfatter samtlige universitetets fem fakulteter og er skrevet af i alt 32 forfattere, der kommer omkring lingvistik, filosofi, Moesgårdfagene, biomembranforskning, diabetesforskning, nyreforskning, epidemiologi, vælgeradfærd, arbejdsmarkedsforhold, miljøret, psykoneuroimmunologi, etik, bibelforskning, religionsteori, mikroorganismer, kirale molekyler, materialefysik på nanoskala og datalogi.

Den videnskabeligt interesserede får med bogen en ganske enestående mulighed for at få et indblik i, hvad der gennem det sidste kvarte århundrede er foregået af forskning på allerhøjeste niveau ved Aarhus Universitet, uden at skulle ulejlige sig med at finde rundt i junglen af faglitterære tidsskrifter.

Flere detaljer

Mere info
Sideantal: 454
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aarhus Universitet
Bredde: 178 mm
Højde: 252 mm
Dybde: 41 mm
Vægt: 1353 g
Udgivelsesdato: 31 Aug 2003
Oplagsdato: 31 Aug 2003
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788772889740

Udgivelsesår

2003

Sprog

Dansk

Topforskning ved Aarhus Universitet - - en jubilæumsantologi Aarhus Universitet