Storbritannien - mellem imperialisme og multikultur

Reduced price!
Vis stort billede
Storbritannien - mellem imperialisme og multikultur

95,20 kr

-20%

119,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 4-7 hverdage

Storbritannien - mellem imperialisme og multikultur begynder sin beskrivelse med imperialismen og Dronning Victorias sidste regeringsår. I begyndelsen af 1900-tallet strakte det britiske imperium sig over en fjerdedel af klodens landmasser. Blot hundrede år senere er Londons magtsfære skrumpet betragteligt ind, men de fremmede folkeslag er til gengæld i nogen grad flyttet indenfor landets grænser, således at Storbritannien, specielt de store byer, i dag kan kaldes et multi­kulturelt samfund.
Bogen beretter om Storbritannien op til 1. Verdenskrig, landet under krigen, mellemkrigstiden med dens bestræbelse mod pacifisme, om 2. Verdenskrig og den indædte kamp mod nazismen, efterkrigstiden med den øgede industrialisering, de glade 60'ere, årene under Thatcher og det sidste årti under det genfødte Labour.
www.his2rie.dk er en aktiv hjemmeside, der supplerer bøger­ne i serien. Hver bog i serien har sin egen del af hjemmesiden, hvor der findes arbejdsspørgsmål, opgaver, debatforum, konkurrencer, datalister, metodeafsnit og henvisninger til links og relevant kilde­materiale, der uddyber og perspektiverer bøgernes grundtekst. Det er tanken, at bøgerne bruges sammen med hjemmesiden og de udvalgte kilder, der kan printes ud og bruges direkte i under­visningen.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Benjamin Holst
Sideantal: 86
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 170 mm
Højde: 245 mm
Dybde: 5 mm
Vægt: 204 g
Serie: Det 20. århundredes historie.
Udgivelsesdato: 17 Apr 2005
Oplagsdato: 17 Apr 2005
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788778872340

Udgivelsesår

2005

Sprog

Dansk

Storbritannien - mellem imperialisme og multikultur Frydenlund