Søndag morgen - mødet mellem Gud og mennesker¤en guide til gudstjenesten

Vis stort billede
Søndag morgen - mødet mellem Gud og mennesker¤en guide til gudstjenesten

149,00 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Hvad er det vi gør, når vi går i kirke for at deltage i gudstjenesten - kropsligt og sjæleligt? Og hvad kommer der ud af det?
De to spørgsmål er ledetråde i Søndag morgen - mødet mellem Gud og mennesker. En bog om Folkekirkens gudstjeneste og om gudstjenesten som et mødested mellem Gud og mennesker.
Jørgen Demantbeskriver gudstjenesten set fra kirkebænken. Der er ikke tale om en distanceret beskrivelse, der ved hjælp af faktuelle, historiske og dogmatiske tilgange udlægger gudstjenestens forskellige betydninger. Beskrivelsen er derimod en personlig båret afdækning af, hvordan menneskers gudsforhold opleves og fortolkes i gudstjenestens liturgi - i ord, handlinger, musik og tegn. Og et forsøg på at komme til klarhed over, hvad gudsmødet betyder for menneskers livsfornemmelse og livsopfattelse.
Søndag morgen - mødet mellem Gud og menneskerfølger Liturgibogens inddeling af gudstjenesten, og udfolder hvert enkelt led af højmessen. I et appendiks til bogen følger nogle afsluttende kapitler, hvor der gøres rede for blandt andet eksistentielle og samfundsmæssige perspektiver på gudstjenesten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Jørgen Demant
Sideantal: 191
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hæftet
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Aros
Bredde: 162 mm
Højde: 226 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 423 g
Udgivelsesdato: 20 Nov 2006
Oplagsdato: 20 Nov 2006
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788770036184

Sprog

Dansk

Søndag morgen - mødet mellem Gud og mennesker¤en guide til gudstjenesten Aros