Som om Gud ikke findes - Hvad sker der, når livet sekulariseres?

Vis stort billede
Som om Gud ikke findes - Hvad sker der, når livet sekulariseres?

299,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

Hvorfor vender stadig flere ryggen til kirke og kristendom? Hvorfor holder mennesker op med at tro på Gud? I de nordiske lande er tilslutningen til kirken dalende, og man kan få det indtryk, at det er ubehageligt for kirkens folk at diskutere hvorfor.

Magnus Malm er overbevist om, at kirken har alt at vinde ved at tale åbent og ærligt om sekulariseringen. Hvis mennesker forlader Gud, har de grunde til at gøre det, og kirken skylder at respektere beslutningen og lytte til begrundelsen. At tale dårligt om ateister eller lægge skylden på ”tidsånden” forstærker blot sekulariseringen og lukker af for en dialog, der er livsvigtig for begge parter.

Denne bog er begyndelsen på en samtale og et forsøg på at forstå, hvorfor mennesker forlader kirken og Gud. Malm mener, at den kristne kirke må stoppe med at betragte sig selv som et offer for sekulariseringen og vedkende sig sit ansvar. Hans udfordrende påstand er, at det ikke er verden, der sekulariserer kirken, men kirken, der sekulariserer verden.

Magnus Malm arbejder med retræter og åndelig vejledning i den svenske kirke. Han har skrevet en række bøger, hvoraf de fleste er oversat til dansk. De mest kendte er "Vejviser", "I Lammets tegn", "Bag billedet" og "Kendetegn".

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Magnus Malm
Sideantal: 240
Sprog: Dansk
Omslagsgrafiker: David Lund Nielsen
Originaltitel: Som om Gud inte finns
Originalsprog: Svensk
Produktvariant: Hardback
Oversætter: Leif E. Kristensen
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Boedal
Bredde: 152 mm
Højde: 216 mm
Dybde: 23 mm
Vægt: 452 g
Udgivelsesdato: 14 Sep 2015
Oplagsdato: 14 Sep 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788793062115

Udgivelsesår

2015

Sprog

Dansk

Som om Gud ikke findes - Hvad sker der, når livet sekulariseres? Boedal