Slaget om Nordatlanten - Søslagene der afgjorde Anden Verdenskrig i Europa

Vis stort billede Tilføj
Slaget om Nordatlanten - Søslagene der afgjorde Anden Verdenskrig i Europa

349,95 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Omfattende og imponerende storværk med masser af fotos fortæller om søkrigenmellem tyskerne og de Allierede under 2. Verdenskrig.


Søkrigen i Nordatlanten var den længste sammenhængende militære kampagne i Anden Verdenskrig. Kampen på Nordatlanten udspillede sig fra 1939 til Nazi-tysklands nederlag i 1945 og nåede sit højdepunkt fra midten af 1940 til slutningen af 1943.
I bogen ”Slaget om Nordatlanten” fortæller forfatteren John R. Brunning, hvordan tyske ubåde og andre krigsskibe i den tyske flåde angreb de allierede handelsskibe. Ubådene angreb efter ”wolfpack” metoden, hvor flere ubåde angreb en flåde af handelsskibe på én gang.
Fra baser i Frankrig, Norge og Tyskland blev krigsskibe, ubåde og fly sendt af sted for at sænke de allierede transportskibe. I de første år af krigen med stor succes. Skib efter skib gik ned. Tyskerne sænkede skibene hurtigere, end de allierede kunne nå at bygge nye. I juni 1942 havde alene Storbritannien mistet over 1.000 skibe. Havde det ikke været for et stort antal handelsskibe fra lande som Norge og Danmark, var Slaget om Atlanten blevet tabt.
Mere end 240 skibe og omkring 6.000 danske søfolk kom til at sejle for de allierede. 2500 danske søfolk mistede livet. John R. Brunnings bog er et af de mest velresearchede og gennemillustrerede værkeromsøkrigen i Nordatlanten.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: John R. Bruning
Sideantal: 300
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Hardback
Udgiver: Turbine
Bredde: 241 mm
Højde: 283 mm
Udgivelsesdato: 16 Oct 2014
Oplagsdato: 16 Oct 2014
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771417999

Sprog

Dansk

Slaget om Nordatlanten - Søslagene der afgjorde Anden Verdenskrig i Europa Turbine