Shiisme - Oprindelse, Tro & Praksis

Vis stort billede
Shiisme - Oprindelse, Tro & Praksis

129,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

Sidste varer på lager.

" Shiisme - Oprindelse, Tro og Praksis er skrevet med henblik på at præsentere et kortfattet, men samtidig vidtspændende indblik i Shiisme (Shia islam)..."
Med udgangspunkt i islam tegnes for første gang et bredt, dækkende billede af Shiisme som et religiøst, spirituelt og ideologisk fænomen, formet og forvaltet af Shia muslimer gennem århundreder. Shiisme - Oprindelse, Tro og Praksis præsenterer en perspektivrig information om troens discipliner ud fra både originale, klassiske og moderne vinkler. Tilgangen er indledningsvis baggrundsorienterende og introducerende, hvor det overordnede overblik præsenteres. Der gives her svar på hvorfor, hvornår og hvordan Shiisme opstod, og hvilke forskelle og ligheder der eksisterer mellem Shia og Sunni muslimer. Bogen fortsætter med at beskrive de religiøse dogmer og ritualer, der nu særskilt karakteriseres som værende identiske med Shiisme og giver derefter en beskrivelse af troen som en levende og nærværende del af den globale og danske virkelighed.
Med dette formår Iman M. Kashi for første gang på dansk at belyse religionen islam med udgangspunkt i Shiisme samt at genfortælle islam ud fra dens originale pluralistiske karakter. Bogen giver dermed forudsætninger for en bedre forståelse af islam på både et internationalt, regionalt og nationalt plan.
Shiisme - Oprindelse, Tro og Praksis sigter primært mod religionsundervisning på gymnasiale og videregående uddannelser, samt selvstudium for særlige interesserede i islam.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Iman M. Kashi
Sideantal: 457
Sprog: Dansk
Omslagsillustrator: Hajar Mohammadi
Omslagsgrafiker: Mikael Gormsen
Originaltitel: Shiisme - Oprindelse, Tro & Praksis
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Oplag: 1
Udgave: 1
Udgiver: Forlaget Hjelm
Udgivelsesdato: 02 Oct 2012
Oplagsdato: 02 Oct 2012
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788799550005

Udgivelsesår

2012

Sprog

Dansk