Rundt i Aalborg

Vis stort billede
Rundt i Aalborg

99,00 kr

Varens tilgængelighed

Bestillingsvare: Afsendes om 2-3 hverdage

En kærlighedserklæring til Aalborg skrevet af journalist Britt Nørbak. I bogen tager hun dig med rundt i Danmarks fjerdestørste by, der de seneste år har forvandlet sig fra en grå industriby til en grøn videns- og uddannelsesby.
Guidebogen har fokus på den udvikling, som ’9000’ har været igennem de senere år. Men selvfølgelig er Aalborgs kendte attraktioner, bygninger, statuer og virksomheder også med, når Britt Nørbak sammen med fotograf Lars Horn går på opdagelse i byen.
Kom med rundt til kunst og kultur, sports- og erhvervsbyen, kirker og slotte, de arkitektoniske perler, den nye havnefront, de grønne områder samt ikke mindst de helt særlige sider af Aalborg.
Bogen er oplagt at stikke i lommen, når du går eller cykler rundt i Aalborg. Både tilflyttere og indfødte aalborgensere kan med bogen i hånden (gen)opleve byen og få inspiration til at se den fra nye sider.
Britt Nørbak er cand.phil. i medieformidlet kommunikation og har arbejdet som journalist siden 1997. De første år arbejdede hun som tv-tilrettelægger og studievært, men siden 2000 har hun fast skrevet artikler og klummer til utallige magasiner, ugeblade og fagblade.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Britt Nørbak
Sideantal: 152
Sprog: Dansk
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Indbundet
Oplag: 1
Udgave: 1
Fotograf: Lars Horn
Udgiver: Frydenlund
Bredde: 142 mm
Højde: 198 mm
Dybde: 15 mm
Vægt: 369 g
Udgivelsesdato: 24 Apr 2016
Oplagsdato: 24 Apr 2016
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788771186130

Udgivelsesår

2016

Sprog

Dansk