Rosenkreutz bevægelsen og moderne indvielse

Vis stort billede
Rosenkreutz bevægelsen og moderne indvielse

148,44 kr

Varens tilgængelighed

Ikke på lager online

Disse foredrag af Rudolf Steiner fra 1924, udgør hans sidste anvisninger på fornyelsen af Rosenkreutzer impulsen. Der er ingen direkte anvisninger i disse foredrag, men mange opfordringer. Væsentligst i foredragene står nødvendigheden af fornyelsen af mysterierne, som tidligere kom til udtryk i den 2. esoteriske klasse, den såkaldte ”Rituelle kognitive sektion”. Dette arbejde blev aldrig fuldt afsluttet af Rudolf Steiner inden hans død, men der blev givet en del anvisninger. Foredragen indeholder en gennemgang af hvorledes Rosenkreutzer impulsen, har måtte fornyes gennem tiderne i takt med menneskeheden almen udvikling, og i særdeleshed med indvarslingen af Michaels tidsalderen.
Rudolf Josef Lorentz Steiner blev født 27. februar 1861 i Kraljevic i det nuværende Kroatien. I 1861 var området en del af det daværende Østrig-Ungarnske rige. Rudolf J.L Steiner døde den 30. Marts 1925 efter lang tids sygdom. Han holdt over 6.000 foredrag og skrev ca. 75 publikationer.
Foredragene i denne bog er fra den esoteriske skole, som fandtes ved siden af den teosofiske/antroposofiske organisation. 2. klasse i denne skole var en rituel afdeling, med rituelle mysterie indvielser.

Flere detaljer

Mere info
Forfatter: Rudolf Steiner
Sideantal: 112
Sprog: Dansk
Originaltitel: Rosenkreutz bevægelsen og moderne indvielse
Originalsprog: Dansk
Produktvariant: Paperback
Udgave: 2
Udgiver: Finn Nørlev
Udgivelsesdato: 11 May 2015
Oplagsdato: 11 May 2015
PRODUKTDETALJER
Reference

b-9788740905601

Sprog

Dansk

Rosenkreutz bevægelsen og moderne indvielse Finn Nørlev